Recunoștință pentru campioană. Clubul Sportiv Universitar „Simona Halep” din Constanța

Ministerul Educației a anunțat că, din 15 iulie, Clubul Sportiv Universitar „Știința” din Constanța se numește Clubul Sportiv Universitar „Simona Halep”.
”În vederea recunoașterii impresionantei performanțe înregistrate de Simona Halep, prima jucătoare de tenis din România, câștigătoare a turneului de la Wimbledon 2019, ministrul Educației Naționale a aprobat, la data de 15 iulie, un ordin prin care denumirea Clubului Sportiv Universitar „Știința” din Constanța se modifică și devine Clubul Sportiv Un iversitar „Simona Halep” din Constanța.

Ecaterina Andronescu i-a înaintat ordinul îndrăgitei sportive la întoarcerea acesteia în țară, în Salonul Oficial al Aeroportului Internațional „Henri Coandă” București, unde a întâmpinat-o și felicitat-o, alături de alte oficialități.
Cu acest prilej, ministrul și-a exprimat speranța că exemplul de dăruire și perseverență al Simonei Halep va fi urmat de cât mai multe generații de copii, care vor avea curajul să creadă în visul lor”, a anunțat Ministerul Educației Naționale.
Sursa: FB MEN

Cele mai Accesate Articole