Jandarmul anului 2018 este din Constanța!

Jandarmul anului 2018 este din Constanța! Marţi, 16 iulie 2019, în prezența ministrului afacerilor interne, Carmen Dan, a fost celebrată pentru al doilea an consecutiv Ziua Ministerului Afacerilor Interne.

Festivitatea organizată în acest sens a avut menirea să pună în valoare și să recompenseze faptele de eroism ale polițiștilor, pompierilor, jandarmilor, polițiștilor de frontieră și piloților salvatori. În acest an, peste 40 de agenți de poliție, subofițeri și ofițeri din cadrul Poliției Române, Poliției de Frontieră Române, Jandarmeriei Române, Inspectoratului General al Aviației și Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au primit Emblema de onoare a ministerului. Printre cei premiați s-au aflat doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța: agent-șef principal de poliție Eugen-Iucsel Maican și agent-șef de poliție Vasile-Verdișam Budeanu și plt.maj. Nicuşor Iancu, cel care a fost desemnat şi jandarmul anului 2018.
Intervenția a fost salvatoare pentru fetiță. Copila a ajuns în timp util la spital unde a primit îngrijirile medicale necesare.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole