6 oameni răniți, într-un accident în lanț în județul Constanța

Șase persoane au fost rănite într-un accident în lanț înregistrat luni pe DN 38, la intrarea în localitatea Topraisar dinspre Movilița.
Au fost implicate 3 autovehicule.
”În jurul orei 14.30, o femeie, de 43 de ani a condus un autoturism pe DN 38, dinspre Agigea către Amzacea și, ajungând la intersecția cu DJ 381, a efectuat viraj la stânga fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat, de 51 de ani. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în altul, condus de un cetățean bulgar.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei primului autoturism și a 4 pasagere din acesta, precum și a pasagerei dreapta față din cel de-al doilea autoturism.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă“, se arată într-un comunicat IPJ Constanța.
Direcția regională de Drumuri și Poduri Constanța precizează că circulația a fost blocată temporar în ambele sensuri pentru efectuarea măsurătorilor de către Poliția Rutieră.
La fața locului au intervenit echipaje ale Poliției Rutiere, SMURD, precum și drumari de la Districtul Movilița – S.D.N. Constanța – D.R.D.P. Constanța.

Cele mai Accesate Articole