VIBRAŢIA ZILEI – 25 IULIE 2019

Vibrația universal ă a zilei de 25 iulie 2019 este 8. Este o zi tocmai bună pentru a demonstra că avem dreptate. Vom fi mai ambițioși, mai arțăgoși, mai porniți în a observa și a pedepsi neatenția celorlalți. Vom căuta conflictele și le vom găsi. Vom argumenta și contraargumenta. Vom fi tot mai nemulțumiți. Cu siguranță totul s-ar fi putut realiza la superlativ. Dacă nu avem cu cine discuta în contradictoriu ne privim atent în oglindă cu ochii sclipind urâcios. Și dă-i și luptă! Am fi putut fi mai slabi ori mai frumoși, afacerile le-am fi putut conduce mai bine. De bani vom fi total nemulțumiți. În primul rând ni se vor parea a fi mult prea puțini, tot mai puțini pe măsură ce îi vom număra. Azi vom fi mai organizați, mai ordonați, mai atenți la detalii decât în mod obișnuit. Vom fi punctuali, vom fi curajoși, vom fi hotărâți să ne atingem țelurile. Este o zi perfectă pentru a porni războaie, pentru a câștiga procese, pentru a face ordine în acte, pentru a descoperi greșeli. În această zi vom fi recompensați funcție de calitatea efortului depus. Azi ne vom lupta cu ceilalți mai mult de dragul de a combate. Azi vom fi mai zgârciți, mai cărpănoși, mai pui de zgârie brânză, nu doar cu alții ci în primul rând cu noi. Vom privi cu jind către galantarele pline, vom înghiți în sec, ne vom pipăi buzunarele doldora și vom pleca suspinând.
În dragoste se vor porni războiaie din nimic. Vom arăta acuzator cu degetul către celălalt. Evident, vina îi aparține. Așa voi spune eu, așa va spune el, fiecare în parte se va considera nedreptățit și va dori dreptate. Chiar azi n-o veți găsi. În schimb cine seamănă vânt culege furtună!
La serviciu vom fi mai ambițioși. Avem șansa de a încheia afaceri profitabile, de a primi sume de bani neașteptate. Vibrația zilei de azi ne va ajuta să pregătim actele fără cusur. Și tot vom fi nemulțumiți. Riscăm să ne certăm cu șefii, să fim incomodați de colegi, să fim mai vocali decât trebuie. Orice proiect ambițios este favorizat.
Cei care azi se vor afla în situația de a semna actele de stare civil ă, vor avea o pecete a căsătoriei cu o vibrație 8.
Pecetea cu vibraţia 8 avantajează câştigurile şi investiţiile financiare. Cuplul va fi perceput ca unul foarte realizat. Efortul, pasiunea în muncă, nerăbdarea şi ambiţia vor caracteriza căsnicia cu această pecete. Cei doi parteneri de cuplu vor dori să acceadă, să câştige, să posede, cât mai mult. Vor deveni din ce în ce mai nemulţumiţi şi nefericiţi pentru că îşi vor dori mereu mai mult şi mai bine. Vor trece peste obstacole, vor fi curajoşi împreună. Sunt adepţii loialităţii, ai fidelităţii, ai exactităţii. În căsnicie, vor tinde să se certe adesea pentru chestiuni legate de orgolii exagerate. Şi, fireşte, se vor contrazice şi de dragul de a spune nu celuilalt şi pentru exerciţiu, pentru antrenament, pentru o normalitate ciudată, numai a lor. Relaţiile sunt furtunoase. Domeniul material este superb, îi favorizează doar pe cei cu adevărat curajoşi, care pot avea parte de încasări deosebit de mari.
Cei care ast ăzi se vor naște, băieței ori fetițe, vor avea o cifră a destinului 8 din 1 și 7. Deopotrivă ambițioși, încăpățânați și independenți, acești copii vor fi activi, intuitivi și raționali. Vor iubi dreptatea mai presus de orice, vor fi loiali, puternici fizic și psihic, inabordabili. Înclinați către filosofie, ocultism și științe exacte pot deveni medici excelenți, judecători, scriitori, psihologi, ingineri, matematicieni dar și finanțiști de renume. Vor avea sânge rece, vor fi buni startegi pot deveni cadre militare, medici, procurori, judecători sau finanţişti.
Milena HALEŢ

Cele mai Accesate Articole