Zilele Orașului Năvodari

Primăria și Consiliul Local Năvodari lansează o invitație către toți năvodărenii! În perioada 26-28 iulie aici vor avea loc festivitățile organizate cu ocazia Zilelor orașului, la 598 de ani de la prima sa atestare documentară.

Vineri, de la ora 17.00, va avea loc inaugurarea noului Skate Park din Năvodari, dedicat tinerilor iubitori și practicanți ai sporturilor extreme. Investiția, în valoare de 1.4 milioane lei, a fost realizată din fonduri de la bugetul local și cuprinde piste pentru trial, dirt jumping, climbing, bouldering, skate și role. În cadrul evenimentului de deschidere, cei mai talentați tineri în arta graffiti-ului se vor bate în culori și forme în cea mai inedită competiție: Graffiti Wall!
Sâmbătă, de la ora 17.00, Primăria va premia, în cadrul unei festivități, elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele școlare județene și naționale, iar mai apoi pe scenă se va juca o piesă de teatru pentru copii.
În serile de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 19.00, pe scena amplasată lângă stadionul Flacăra vor urca unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului: Ștefan Bănică Jr, Ioana Ignat Band, Fuego, Vali Vijelie, Distinto, Doinița și Ionuț Dolănescu, Nemuritorii, Maria Constantin, Renata Iager, Harmony Sound, Iuliana Zlatov, Balcan, Daniela Gyorfi, Dan Taranu, Iuliana Pușchilă, Nicu Paleru, Neluțu Măgurean, Marian de la Lunca și mulți alți artiști locali. Evenimentul va fi prezentat de Liliana Cazan și transmis de Litoral Tv în direct de la ora 20.00.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/zilele-orasului-navodari-2/
Articolul Zilele Orașului Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole