VIBRAŢIA ZILEI – 26 iulie 2019

Vibrația universal ă a unei zile este cea care ne influențează pe toți, indiferent de vârstă, de nume ori data nașterii. Educația primită, pregătirea profesională au darul de a ne întregi, de a ne defini în societate. Noi rămânem ceea ce suntem, oameni. Suntem diferiți, ne vom manifesta distinct, funcție de data nașterii, de numele pe care îl purtăm.
Acțiunile noastre din această zi vor fi spontane, lipsite de convenționalism. Azi vom acționa sub imperiul emoțiilor puternice. Vibrația zilei de 26 iulie 2019 este 9. Vom arăta înțelegere și milă. Vom fi dezinteresați de problemele minore. Vom prefera să rezolvăm și să vindecăm aspectele dificile ale vieții. Azi vom fi mai emotivi. Acțiunile caritabile sunt favorizate. Din păcate există riscul declanșării războaielor cu noi, în noi și între noi.  Vom înțelege năzuințele celorlalți, vom descoperi motivele care-i îndeamnă pe alții să ne invidieze, vom cuprinde gestul trădării celorlalți și vom alege să le refuzăm plăcerea înfruntării. Vom face eforturi substanțiale pentru a rezolva mari probleme iar grijile mărunte vor fi lăsate pentru mai târziu, în altă zi. Azi putem lua hotărâri importante, pot avea loc încheieri zguduitoare de situație. Vom prefera să pedepsim pentru a vindeca, să aruncăm tot ceea ce s-ar putea extinde și provoca un rău mai mare. Nu este o zi potrivită pentru afaceri și nici pentru semnări de contracte ori pentru căsătorie.  Vom face bine mai ales dușmanilor. Nu din dorința egoistă de a ne mântui ci dintr-o năzuință ce pare-a fi desprinsă de dincolo de noi, mai presus de orgolii și de hotarele acestei lumi. Mai sensibili, opiniile celorlalți vor conta prea mult. Crește riscul accidentelor de orice fel.  Putem pierde oameni dragi pentru totdeauna. Azi avem ocazia să le arătăm celor apropiați cât de importanți sunt pentru noi. Medicii, preoții, scriitorii, avocații, artiștii își vor îndeplini îndatoririle cu succes. Proiectele originale și de avangardă au șanse de reușită. Azi banii vor circula de la cei care pot ajuta către cei care au nevoie de ei. Afacerile nu vor prospera în mod deosebit. Manifestarea recunoștinței pentru lucrurile bune va deveni prioritatea acestei zile. Ne vom primeni gândurile, ne vom elibera sufletele de neliniște și ne vom pregăti pentru un început mai bun, pentru o viață mai fumoasă, pentru zilele ce vor urma.
Cei care azi se vor căsători vor avea o pecete a căsniciei cu vibrație 9.
Vibrația romantismului dar și a despărțirilor, a finalurilor triste. Nu este o pecete potrivită pentru căsătorie. Relația dintre cei doi nu va decurge așa cum și-au dorit chiar dacă se iubesc ori se potrivesc. Gândul eșecului sau al despărțirii, al renunțării, îi va urmării pe parcursul întregii căsnicii. Aspectul financiar al căsniciei nu este unul neapărat bun. Cei doi vor fi darnici și vor uita de propriile responsabilități. Această pecete a căsniciei este de evitat.
Milena HALEŢ

Cele mai Accesate Articole