„Orașul Năvodari se dezvoltă prin proiecte europene și fonduri nerambursabile!”

Năvodari este cea mai tânără stațiune turistică de pe litoral, dar și unul dintre orașele din județ cu cele mai multe proiecte implementate din fonduri europene. Pentru a afla mai multe informaţii, primarul Florin Chelaru ne-a acordat un interviu. 

– Năvodari a devenit stațiune turistică de interes național. Cu ce proiecte și investiții vine primăria ca să susțină acest nou statut? 
– Orașul Năvodari este într-o plină dezvoltare, ținând cont de faptul că multe dintre proiectele noastre vor prinde viață cel puțin din această toamnă. Voi începe cu cele trei proiecte PNDL, la care noi am finalizat procedura de licitație pentru execuția de lucrări. Este vorba despre asfaltare și apă pluvială în zona de litoral, o zonă extrem de importantă pentru Năvodari. Într-un fel sau altul, logica dezvoltării orașului trebuie să țină cont de turism, iar prin investițiile publice, trebuie să dezvoltăm infrastructura în zona de litoral a Mării Negre.


Citește tot articolul AICI

Sursa: https://www.cugetliber.ro/stiri-social-orasul-navodari-se-dezvolta-prin-proiecte-europene-si-fonduri-nerambursabile-si-8221-380277
Articolul „Orașul Năvodari se dezvoltă prin proiecte europene și fonduri nerambursabile!” apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole