Bărbat acuzat de tentativă de viol

Un bărbat este acuzat că a încercat să violeze, duminică seara, o femeie într-o staţie de autobuz din Constanţa. În mediul online au existat nemulţumiri legate de intervenţia Poliţiei, însă s-a dovedit că poliţiştii au ajuns la caz în câteva minute şi l-au dus pe presupusul agresor la audieri.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean, duminică seara poliţiştii Secţiei nr. 5 Constanţa au fost sesizaţi despre producerea unui scandal, pe o stradă din municipiul Constanţa.

„Apelul 112 a fost direcţionat imediat către dispeceratul Secţiei 5 Politie Constanţa, care a trimis de îndată patrula de ordine şi siguranţă publica la fata locului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Patrula de poliţie a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o staţie de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanţa.
Bărbatul a fost condus la sediul secţiei de poliţie, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. Ulterior, acesta a solicitat asistenţă medicală şi a fost însoţit de poliţişti şi personal medical pentru investigaţii de specialitate.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole