Jud. Constanța. Șofer drogat, implicat într-un accident mortal

O femeie de 55 de ani și-a pierdut viața într-un accident care a avut loc luni seara în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța.
Victima mergea pe marginea drumului și a fost lovită de un autoturism.
În incident au fost implicate două autovehicule, iar unul dintre șoferi consumase droguri.
‚‚La data de 29 iulie a.c., în jurul orei 22.30, o femeie, de 53 ani, a condus un autoturism, pe DN 2A,  în localitatea Mihail Kogălniceanu, dinspre Harşova către Constanţa, ar fi intrat în parcarea unei societăţi,  după care ar fi virat la stânga pentru a reintra în drumul național, cu intenţia de a efectua manevra de întoarcere, moment în care ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un barbat, de 29 ani,  care conducea un  autoturism pe DN 2A, dinspre Harşova către Constanţa.
În urma coliziunii,  primul autoturism a fost proiectat către dreapta, în afara părţii carosabile, unde a surprins şi accidentat mortal o femeie, de 55 ani, care se afla în afara părţii carosabile pe partea stanga a sensului de mers Harşova către Constanţa.
În urma accidentului rutier a rezultat decesul la faţa locului al pietonului şi vătămarea corporală gravă a conducătoarei auto.
Șoferul din a doua mașină a fost testat cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv la cannabis.
În cauză a fost întocmit dosar penal’’, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.
 

Cele mai Accesate Articole