Accident naval pe Dunăre

Alertă pe Dunăre! Pasagerii aflați la bordul a două ambarcațiuni au tras o sperietură zdravănă când navale în care se aflau s-au ciocnit în timpul navigării lor pe apele fluviului. Impactul s-a produs la intersecția canalelor Mustaca și Solomon din Tulcea.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Delta” al județului Tulcea au fost solicitate să intervină la fața locului în seara zilei de 30 iulie, în jurul orei 19.30. În accidentul naval,  au fost implicate 2 ambarcaţiuni cu 8 şi respectiv 5 persoane la bord.
Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că accidentul de pe Dunăre s-a produs pe fondul neatenției conducătorilor celor două nave care nu s-au asigurat. Ambarcațiunile au intrat în coliziune la intersecția canalelor navigabile pe care se deplasau, una pe Mustaca și cealaltă pe Solomon.
În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de vătămare corporală din culpă. Investigațiile continuă pentru lămurirea tuturor aspectelor care au condus la producerea accidentului naval de pe Dunăre.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole