Întâlnire cu iubirea

Reprezentanți ai societății civile din diferite sectoare ale vieții comunitare și-au dat mâna în oragnizarea unui festival de muzică creștină și mesaj.

Centrul Creștin Secolul 21 Năvodari susținut de primărie și Centrul Cultural „Pontus Euxinus” vine cu un nou proiect. La fel ca și până acum, acesta își propune să strângă la un loc cetățenii urbei noastre pentru a împărtăși valori comune și pentru a petrece timp cu o încărcătură aparte, transformată într-o adevărată hrană pentru suflet.

”Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.” IOAN 14:27

Poate diferiți, poate cu credințe separate, cu toții căutăm pacea într-o lume bulversată. Mesagerii păcii divine vor fi membrii grupul vocal-instrumental Năvodari, coordonat de Danny Mazo, la care se vor alătura invitați sosiți din țară și de peste hotare. Ei vor cânta din inimă cu talentul cu care au fost înzestrați mesaje de întărire care vindecă și oferă forța de a transforma răul în bine și urâtul în frumos. Deasemeni, vor fi rostite mesaje de către oameni care Îl iubesc pe Dumnezeu și creația Sa. Festivalul de muzică creștină și mesaj debutează duminică, 4 august și se va desfășura pe parcursul a patru zile la Casa de cultură din Năvodari cu începere de la ora 19.00. Intrarea este liberă așa cum va fi și simțirea de-a lungul a celor două ore de iubire transpusă în cânt și mesaj.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Cristina Nichita

Cele mai Accesate Articole