“Sportul dă viață zilelor noastre” la Năvodari

Primăria Năvodari prin intermediul departamentului de activități sportive coordonat de Florian Adam, a organizat evenimentul „Sportul dă viață zilelor noastre”.  

Acțiunea proiectului s-a desfășurat în  perioada 14 iulie-04 august și a avut ca scop promovarea mersului pe jos, a activităților recreative și de timp liber în rândul pensionarilor din Năvodari.
Au fost patru weekend-uri în care s-au făcut plimbări pe promenadă, la centrul de echitație din oraș, la Delfinariul din Constanța și la mănăstirea Casian. Pentru buna desfășurare a acțiunilor propuse și-a adus aportul și voluntarul Diandra Florentina.
Ca un stimulent în plus și ca o recunoaștere a implicării, au fost premiate toate persoanele înscrise în acest program care au avut cele mai multe prezențe la activitățile propuse. Recompensele au constat în echipamente complete de sport compuse din trening, adidași și tricou iar premiul cel mare a fost o bicicletă. Bineînțeles, nu au lipsit nici trofeele și diplomele. Decernarea premiilor a fost făcută de către Florian Adam, în calitate de inspector, specialitate activități sportive și totodată coordonator al programului în prezența consilierului local, Cîrnu Marian. Gazdă a evenimentului a fost Centrul de zi din Năvodari din cadrul Direcției de Asistență Socilală condus de Daniela Chiru.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/sportul-da-viata-zilelor-noastre/
Articolul “Sportul dă viață zilelor noastre” la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole