Năvodari: Întâlnire cu mediul de afaceri

Primarul Florin Chelaru, secondat de șeful serviciului de achiziţii publice, Adrian Constantin, împreună cu președinta Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin, a avut o întâlnire de dezbateri și discuții cu reprezentanții mediului de afaceri din zona de litoral a Năvodariului.

La întâlnire au fost prezenți antreprenori locali care dețin hoteluri, restaurante, au în concesiune plaje cu baruri aferente sau au câteva camere pe care le oferă spre închiriere în perioada sezonului estival. Cu toții s-au arătat interesați și deschiși pentru a găsi punți de colaborare între cele două sectoare, public și privat.
Concluzia generală a fost că, în rezolvarea problemelor, dialogul este cel mai important și de asemenea, realizarea unei Strategii de Dezvoltare si Promovare a destinației Mamaia Nord Năvodari. S-a dorit ca în acest mod să fie pus la punct în primul rând brandul stațiunii, etapele și prioritățile de dezvoltare coerentă dar și alte aspecte la fel de importante.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/intalnire-cu-mediul-de-afaceri/
Articolul Năvodari: Întâlnire cu mediul de afaceri apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole