Un gest mic pentru un viitor mare!

”Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți!” Acesta este al doilea cel mai important îndemn creștin. Când aflăm de un seamăn aplecat de nevoi și neputință, avem ocazia de a lucra și pentru sufletul nostru, dăruind.

În comunitatea năvodăreană trăiește și familia Cioabă, mama, tatăl și cei doi fii care trăiesc decent și demn în condiții modeste cu speranța că prin muncă își vor depăși condiția. Dar sunt însă și momente în care cererile impuse pentru a evolua le depășesc posibilitățile. Așa se întâmplă acum când părinții își doresc să-și susțină copiii în cariera lor sportivă. Înscriși la clubul de kempo al orașului, copii participă atăt la antrenamente cât și la competiții sportive. În perioada imediat următoare va avea loc o deplasare de patru zile pentru un cantonament al echipei. Famila a reușit să facă rost de banii necesari pentru costul plecării, doar pentru unul dintre frați. Puși într-o situație imposibilă, părinții ne cer ajutorul!
Vorbim aici de 700 de lei, o sumă mică pentru unii dintre noi, dar mare pentru acești oameni simplii care își doresc să contribuie la educația copiilor lor. Familia are nevoie de această sumă până la sfârșitul lunii august. Cine dorește să ajute o poate face folosind contul:
RO33RNCB0119145659290001 –  BCR
sau la nr. de telefon al mamei , Mirela Cioabă:
0764.261.383
Haideți, să arătăm că ne pasă de viitorul copiilor români! Putem face un gest mic pentru un viitor mare!
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole