Restricții de trafic pentru Ziua Marinei

Evenimentele organizate cu prilejul Zilei Marinei Române bulversează traficul rutier constănțean. Pentru desfășurarea în condiții optime a festivităților de la malul mării, autoritățile au decis instituirea următoarelor restricții de circulație.


În data de 14 august, de la ora 14.00, este intersiză parcarea autovehiculelor pe strada Remus Opreanu de la Comandamentul Flotei până la Direcția Agricolă, dar și oprirea autovehiculelor pe tronsonul cuprins între bulevardul Regina Elisabeta și Comandamentul Flotei, în perimetrul delimitat de strada Termele Romane – bulevardul Regina Elisabeta – Portul Tomis – strada Lebedei – parcarea Poarta 1 – strada Remus Opreanu.
În data de 15 august, de la ora 07.00, circulația autovehiculelor este închisă, după cum urmează: Poarta 3, Poarta 1, intersecția străzii Termele Romane cu arteraTraian, strada Negru Vodă, artera Ecaterina Varga, strada Mircea cel Bătrân.

În intervalul menționat, riveranilor li se permite accesul în zonă pe baza actului de identitate, cu interdicția accesului pe bulevardul Regina Elisabeta.
În perioada 15 – 16 august, circulația mijloacelor de transport în comun suferă modificări. Cursele se desfășoară conform programului de sărbători și se derulează în intervalul orar 05.45 – 23.00. Totodată, RATC Constanța suplimentează numărul de autobuze pe liniile 101,102 și 5-40, pentru a asigura transportul participanţilor la evenimentele organizate în această perioadă.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole