Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari a primit avizul de funcționare

Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari va fi în curând deschis.
Consiliul Județean Constanța a precizat că unitatea medicală de la Năvodari a primit avizul Ministerului Sănătății astfel că au fost demarate procedurile pentru dotarea cu echipamente a unității sanitare.
”Vom depune toate eforturile pentru ca achiziția privind dotările cu echipamente și mobilier să se finalizeze rapid, în acest sens fiind deja alocată o sumă de 6,7 milioane lei, din fondurile Consiliului Județean Constanța. În același timp se va face și selecția personalului, astfel încât Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari să fie dat în folosință cât mai repede”, a anuntat presedintele CJC Constanta, Marius Horia Țuțuianu.
La rândul ei, Primăria Năvodari precizează că noul Centru de Sănătate Multinfuncțional Năvodari va dispune de: spitalizare de zi specialități medicale, laborator de analize medicale cu punct de recoltare probe biologice, cabinete medicale în specialitățile: medicină internă, cardiologie, neurologie, dermatovenerologie, chirurgie generală, ORL, pediatrie, precum și de Unitate de Primiri Urgențe – SMURD.
”După 30 de ani, am reușit să înființăm la Năvodari un nou spital, care este  tot mai aproape de deschidere. După ce Primăria a reabilitat complet clădirea și a modernizat-o, Ministerul Sănătății a emis zilele trecute avizul de funcționare pentru noul Centru de Sănătate Multifuncțional Năvodari, ceea ce înseamnă că unitatea medicală corespunde normelor sanitare în vigoare”, a menționat primarul Florin Chelaru.

 

Cele mai Accesate Articole