Proiect de succes pentru Balchik și Năvodari

Astăzi, a avut loc ultima întâlnire din cadrul proiectului „Rețea pentru cooperare inteligentă a comunităților din regiunea transfrontalieră a Mării Negre”.

Principalii pioni ai acestui program au fost reprezentanții administraței orașului Balchik din Bulgaria, în calitate de inițiatori și cei ai administraței năvodărene. Acestora li s-au alăturat pe tot parcursul proiectului și alți 22 de participanți, angajați de specialitate ai primăriilor din orașele de coastă ale Bulgariei și României, din zona transfrontalieră. După doi ani de discuții, tratative, work-shopuri și traininguri, a sosit momentul bilanțului. Aflați în sala de conferințe a casei de cultură „Pontus Euxinus” din Năvodari, reprezentanții celor două delegații și-au exprimat concluziile pe marginea acestui demers.
Alți doi oameni importanți care s-au implicat în buna desfășurare a acestui proiect au fost Bozhanka Dobreva, coordonator proiecte europene pe parte transfrontalieră și Adrian Constantin, şef Serviciu Achiziţii Publice din cadrul primăriei Năvodari .
Concluzia comună pentru toți cei prezenți astăzi la întâlnire a fost aceea că proiectul „Rețea pentru cooperare inteligentă a comunităților din regiunea transfrontalieră a Mării Negre” s-a încheiat cu succes și constituie o punte durabilă cu perspective mărețe pentru cele două țări implicate.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/proiect-de-succes-pentru-balchik-si-navodari/
Articolul Proiect de succes pentru Balchik și Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole