Împușcături la Mangalia

Noi informații ies la iveală în cazul scandalului din Mangalia, soldat cu o crimă. În timp ce suspectul a fost reținut și propus spre arestare, oamenii legii continuă ancheta. Se pare că în urma conflictului au rezultat mai multe persoane vătămate.

Împușcăturile, care au răsunat în plină zi în Mangalia, au fost trase cu o armă de vânătoare deținută ilegal. Aceasta era modificată pentru a fi purtată mai ușor. Tragedia a survenit în urma unui scandal izbucnit între mai multe persoane.
Totul s-a petrecut în curtea unui imobil de pe strada Farului din Mangalia. Groaznicul incident a fost anunțat printr-un apel la 112. La fața locului, s-a deplasat în scurt timp un echipaj de poliție. Bărbații răniți au fost transportați de urgență la spital.
Bărbatul împușcat care a prezentat leziuni la nivelul abdomenului a intrat în scurt timp în stop cardio-respirator și a pierdut lupta cu viața. Decesul a fost anunțat de către Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.
Ancheta demarată de polițiști în zona unde s-au tras focurile de armă, s-a lovit de împotrivirea unui bărbat. Acesta a avut un comportament violent iar oamenii legii au fost nevoiți să folosească o grenadă cu gaze iritant lacrimogene pentru a calma spiritele.

„Zgomotul pe care l-au auzit cetăţenii provine de la o grenadă care împrăştie gaze iritant lacrimogene. Nicio persoană nu a fost rănită. La acel moment, poliţiştii efectuau cercetări, însă la un moment dat, un bărbat ar fi împiedicat, prin manifestarea unui comportament agresiv, desfăşurarea normală a activităţilor de cercetare. Persoana în cauză a fost încătuşată.”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Constanţa.

Grenada a fost utilizată de către luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, aflați la locul incidentului pe tot parcursul desfășurării investigațiilor efectuate de către polițiști, pentru a interveni în cazul izbucnirii unor conflicte. Luptătorii SAS au avut de furcă cu scandalagiii și la spital, unde aceștia din urmă au continuat cearta.
Circumstanţele în care s-au petrecut faptele sunt deocamdată neclare. Cercetările polițiștilor continuă până la elucidarea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea conflictului armat. Informațiile deținute până în prezent arată că scandalul a izbucnit în timpul unei petreceri care dura de câteva zile, într-o familie de etnie romă. Mai mulţi bărbaţi s-au luat la ceartă, moment în care unul dintre ei a luat o armă de vânătoare şi a tras.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole