Romanul „Simona”, odă prieteniei

Constanța este un teritoriu care dă viață și inspiră. Așa au simțit și scriitoarele Dara Codescu și Alice Năstase Buciuța, care au considerat acest loc perfect pentru o lansare de carte, mai exact un volum beletristic, rupt din ființa unei mame și a unei prietene , la un nivel absolut, desăvârșit.

”Simona„ este o carte scrisă, într-o formă sau alta, de trei femei de succes care de-a lungul timpului s-au îngrijit de bagajul lor spiritual și intelectual, care au iubit și iubesc cu pasiune și au reușit să atingă culmea fericirii: „libertatea de a lua orice decizie, în orice moment…”.
Simona Catrina, eroina romanului este scriitoare și jurnalistă de un inegalabil talent. Dara Codescu, mama ei este un important om al presei scrise, iar Alice Năstase Buciuța este un cunoscut și iubit redactor și scriitor al vremurilor noastre. Prefața este semnată de Angelica Lambru. Simona, Alice și Angelica au fost colege la facultatea de filologie pe care a absolvit-o cu ceva timp înainte și mama Simonei, Dara Codescu.
„Iubirea mi-a asigurat întotdeauna imunitatea la mocirlă. Câtă vreme m-am simțit iubită, am suportat frumos toate ploile, lătrăturile și pungășiile din țara mea. Dar atunci când pământul meu nu mi-a mai recunoscut pasul și când bărbatul meu nu mi-a mai recunoscut plânsul, am plecat.” spune, Simona Catrina
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole