Ghiozdane și rechizite gratuite, pentru toți elevii și preșcolarii din Năvodari

Toți elevii și preșcolarii din Năvodari vor primi ghiozdane cu rechizite din partea Primăriei.
Beneficiarii programului desfașurat de Primăria Năvodari sunt aproximativ 970 de preșcolari, 2.950 de elevi din clasele I-VIII și 750 de elevi de liceu.
Copiii vor găsi rechizitele pe bancă, în prima zi de școală.
Ghiozdanele sunt echipate, în funcție de vârsta copiilor, cu plastilină, acuarele, pastă corectoare, lipici, foarfecă, ascuțitoare, trusă geometrică, clipboard, penar echipat cu stilou, pixuri, carioci, creioane colorate, carte de colorat, caiete dictando și matematică.
”Educația înseamnă mult pentru mine. Ca în fiecare an, Primăria Năvodari se implică activ în oferirea de condiții cât mai bune elevilor din  oraș. Acest program se înscrie în demersurile instituției de încurajare și susținere a performanței școlare. În urmă cu trei săptămâni, Primăria Năvodari a premiat toți elevii care au obținut rezultate bune la olimpiadele județene și naționale”, a declarat primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.
În orașul Năvodari funcționează 10 unități de învățământ: Creșa nr. 20, Grădiniția, ”Albă ca Zăpada”, Grădinița ”Lumea Florilor”, Grădinița ”Veseliei”, Grădinița ”Peștișorul de Aur”, Grădinița ”Peninsula”, Școala Gimnazială ”George Enescu”, Școala Gimnazială ”Grigore Moisil”, Școala Gimnazială ”Tudor Arghezi”, Liceul ”Lazăr Edeleanu”.
Sursa: Comunicat Primăria Năvodari

Cele mai Accesate Articole