Tânăr de 21 de ani, reținut pentru trafic de persoane. Racola tinere și le obliga să se prostitueze

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Bacău, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au desfășurat, pe 31 august, o percheziţie domiciliară la locuința unui tânăr, de 21 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de persoane, pe raza judeţelor Bacău și Galați.
Cu această ocazie, polițiștii au identificat una dintre victime, pe care tânărul ar fi constrâns-o și indus-o în eroare, în vederea exploatării sexuale, în imobile din municipiul Bacău și din orașul Tecuci, judeţul Galați.
Din cercetări a reieșit că, bărbatul ar fi racolat, prin aceeași metodă, mai multe tinere, pe care le-ar fi exploatat sexual, în diverse apartamente, închiriate în regim hotelier, pe raza municipiului Bacău.
Clienții ar fi intrat în legătură cu acestea prin intermediul unor anunțuri pe diferite site-uri de profil. Ulterior, tinerele ar fi fost obligate să presteze servicii sexuale, pe stradă, în zona orașului Tecuci, din judeţul Galați.
În urma administrării probatoriului, tânărul de 21 de ani a fost reținut de poliţişti pentru  24 de ore, ulterior fiind prezentat Tribunalului Bacău, care a dispus arestarea preventivă față de acesta pentru 30 de zile.
Sursa: IPJ Bacău
 

Cele mai Accesate Articole