Petromidia a împlint 40 de ani!

Petromidia s-a născut în anul 1979 și a ajuns astăzi să serbeze 40 de ani de activitate cu suișuri și coborâșuri. Din fericire pentru uzina de rafinare, ultima decadă a acestei perioade a însemnat cele mai bune cote de productivitate, cu norme istorice atinse în 2018.

Această cotitură ascendentă coincide cu preluarea acționariatului Petromidia în anul 2007 de către KazMunayGaz din Kazahstan. Noua conducere a venit cu un plan de management serios, bine gândit și pus la punct dar și cu o forță financiară tradusă prin investiții constante și consistente.
În plus, investitorii kazahi au venit și cu o trăsătură importantă pentru colectivul deja existent pe platforma petrochimică din Năvodari, anume, calitatea umană cu care au îmbrăcat toate aceste date tehnice. Această abordare a reușit să câștige imediat încerderea oamenilor și să-i mobilizeze pentru visuri mărețe care cu timpul s-au dovedit că pot deveni realitate. Ca să marcheze cum se cuvine acest moment, conducerea Rompetrol Rafinare S.A. a organizat pentru angajați dar și pentru toți colaboratorii un eveniment special, cu ocazia împlinirii a 40 de ani de rafinare la malul Mării Nerge. Aici au fost invitații toții reprezentanții de seamă ai rafinăriei, oameni care au luat cuvântul și au prezentat rezulatele operaționale ale activității întreprinse și în egală măsură oameni care au avut cuvinte de recunoștință și mulțumire pentru angajații devotați.
Încă o dată Rompetrol a dovedit că este o adevărată familie în care munca cu pricepere și devotament, cu respect și recunoștință poate transforma o idee în realitate. La mulți ani, Petromidia!
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima

Cele mai Accesate Articole