Năvodari. Centrul de Zi pentru Copii și-a redeschis porțile

Primăria Năvodari anunță că noul an școlar 2019-2020 a început și la Centrul de Zi pentru Copii, din cadrul Direcției de Asistență Socială din oraș.
Instituția a beneciat în ultima perioadă de curățenie și igienizare a spațiilor, pentru a le asigura celor mici condiții optime de studiu și relaxare.

”Personalul Centrului de Zi își dorește ca beneficiarii să găsească aici un mediu în care se simt bine, alături de colegi, prieteni sau specialiști, cu care mereu reîntâlnirea să fie o bucurie, dar si să depășească situația de dificultate în care se află, atât în plan școlar, cât și socio-emoțional.
Centrul de Zi pentru Copii dispune de două săli principale destinate activităților educaționale, recreative, de socializare și de consiliere psihologică. Până în prezent, de serviciile Centrului de Zi au beneficiat peste 120 copii și familiile acestora. Capacitatea centrului este de 40 locuri pe toate serviciile sale, la momentul actual fiind încă locuri disponibile.
Pentru mai multe informații despre serviciile sociale oferite de Centrul de Zi pentru Copii, condițiile de eligibilitate și programul de funcționare, puteți solicita informații direct la sediul din Str. Sănătății, nr. 2, tel: 0241.760.822 – int. 33, adresa de e-mail: asistentasocialanavodari@yahoo.com ori accesând pagina web a Primăriei Năvodari: :  https://primaria-navodari.ro/organigrama-directiei-asiste…/… ”, anunță autoritățile locale.
Sursa: Primăria Năvodari

Cele mai Accesate Articole