Constanța. Focuri de armă, pentru prinderea unui hoț de mașini

Polițiștii constănțeni au folosit, noaptea trecută, armele din dotare pentru prinderea unui tânăr care a furat un autoturism.
Suspectul, de 18 ani, nu a oprit la semnalele agenților aflați în trafic și a încercat să fugă.
Polițiștii l-au urmărit și au reușit să-l prindă.
” În jurul orei 3.30, polițiștii au efectuat semnal de oprire unui autoturism, pe strada Eliberării din municipiul Constanța.
Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului, până pe strada Vulturului. În acest proces de urmărire, conducătorul auto a acroșat 4 autoturisme parcate, după care s-a dat jos din vehicul și a fugit. După ce a fost somat să se oprească, acesta a continuat sa fugă, moment în care unul dintre polițiști a tras un foc de avertisment în plan vertical, iar apoi s-a reușit reținerea persoanei în cauză”, precizează IPJ Constanța.
Tânărul are 18 ani si este din comuna Băneasa, județul Constanța.
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că el nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, în urma cercetărilor, polițiștii au descoperit faptul că autoturismul condus de tânăr fusese sustras, în noaptea de 16-17 septembrie, de pe strada Dezrobirii.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, furt în scop de folosință și distrugere.

Cele mai Accesate Articole