Ședință extraordinară a UZPR Dobrogea

Zilele acestea a avut loc la Constanța o ședință extraordinară a membrilor uniunii ziariștilor profesioniști din România, filiala Dobrogea. Întâlnirea a fost prezidată de coordonatorul acestei organizații, Ioan Damaschin.

În calitatea sa  de lider, Ioan Damaschin a adus la cunoștință subiectele propuse spre discuție. Unele au făcut referire la evenimente viitoare foarte importante iar altele au fost de natură constitutivă și organizatorică.
Cu această ocazie au fost desemnați jurnaliștii care să reprezinte UZPR-Dobrogea la întâlnirile din capitală. Un subiect important care va fi dezbătut aici va fi cel legat de rectificarea de statut. În acest sens sunt așteptate toate propunerile și sugestiile din partea membrilor, idei care pot fi trimise la biroul central al UZPR până la data de 20 ale lunii în curs.
Ion Damaschin a venit cu câteva propuneri legate de condiția jurnalistului din Constanța.
Potrivit invitației lansate de către Doru Dinu Glăvan, președintele Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, la manifestările din București sunt așteptați să participe reprezentanți ai celor 40 de filiale UZPR din România și din lume, reprezentanți ai Președinției, Guvernului și Patriarhiei, ambasadori, parlamentari, oameni de cultură, personalități publice laice și ecleziastice.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: George Dima

Cele mai Accesate Articole