Tânăr din Năvodari, căutat pentru proxenetism. Mandat european de arestare, pus în executare de poliţişti

Poliţiştii de investigaţii criminale din Constanţa au depistat un bărbat care era urmărit internaţional pentru infracţiuni care ar fi fost comise pe teritoriul Franţei.
”La data de 18 septembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Constanţa au depistat un bărbat de 28 de ani, din Năvodari, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autorităţile franceze.
Cel în cauză a fost dat în urmărire internaţională, fiind bănuit de comiterea unor infracţiuni de constituirea unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălarea banilor, fapte comise pe teritoriul Franţei.
Pentru depistarea acestuia, poliţiştii constănţeni au beneficiat de date şi informaţii suplimentare obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Constanţa.
În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Curţii de Apel Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autorităţile franceze”, transmite IPJ Constanta.

Cele mai Accesate Articole