6 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că, începând de astăzi, 26.09.2019, sunt  puse în funcțiune pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România 6 noi puncte fixe de control valabilitate rovinietă, prin intermediul căroră vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancționării cu amenda contravențională.
Punctele de control sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei  Zimnicea, Turnu Măgurele, Foeni, Moravița, Jimbolia  și  Vama Veche.
Astfel, de astăzi,  vor fi 92 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi.
Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR.
Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția acestora, pe portalurile web  www.cnadnr.ro  (secțiunea Verificare Rovinieta) și  www.erovinieta.ro  un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare).
Sursa: Comunicat CNAIR
 

Cele mai Accesate Articole