Rompetrol a inaugurat o nouă stație de carburanți

Rompetrol a inaugurat a 28-a stație de carburanți din județul Dolj. Rompetrol Downstream – divizia de retail a Grupului KMG International în România, cea care deține și rafinăria Petromidia Năvodari a deschis astăzi a cincea stație de carburanți Rompetrol din municipiul Craiova, situată pe strada Henry Ford, nr. 12.

Investiția totală se ridică la circa 1,5 milioane de dolari și asigură crearea a 15 noi locuri de muncă.
„Noua stație face parte din strategia companiei de extindere a rețelei de distribuție la nivel national și consolidarea prezenței în puncte cheie pentru activitatea noastră, fiind a 11-a stație deschisă în acest an. Aceasta ne permite să fim mai aproape de clienții noștri și să venim în întampinarea acestora cu produsele și serviciile de înaltă calitate”, a declarat Serghei Sevcenco, directorul general al Rompetrol Downstream.
Prin dotările și facilitățile oferite, noua stație Rompetrol se adresează în special locuitorilor municipiului Craiova, aceasta beneficiind de 3 pompe care oferă gamele de carburanți Efix și EfixS, AdBlue, servicii de internet WiFi, sisteme multimedia, facilități moderne de plată, dar și de restaurantul Hei – care promovează mâncarea sănatoasă preparată rapid și se adresează celor care doresc sa încerce o nouă experiență revitalizantă. Stația dispune și de un sistem modern de iluminat cu tehnologie LED care îi permite un consum redus de energie. La nivel național, Rompetrol Downstream opera la finalul lunii august un numar de 940 de puncte de comercializare carburanți. Rompetrol Downstream împreună cu Rompetrol Gas au reușit în perioada ianuarie – iunie 2019 o creștere cu 7% a cantităților totale de carburanți comercializați pe plan intern. Un factor important al creșterilor cantităților vândute și a valorii obținute este reprezentat de carburanții produși la rafinăria Petromidia Năvodari care, prin programele de investiții în modernizarea și conformarea instalațiilor sale, reușește constant să se mențină la standarde înalte de calitate.

Cele mai Accesate Articole