Spectacol caritabil la Năvodari

Școala Gimnazială „George Enescu” Năvodari organizează vineri, 4 octombrie 2019, la ora 17.00, în colaborare cu Asociația de Părinți „George Enescu” și cu sprijinul Casei de Cultură „Pontus Euxinus”, un spectacol caritabil.

Acțiunea are ca scop strângerea unui fond financiar care să vină în sprijinul Iulianei  VASILACHE, fostă elevă a școlii, în momentul de față studentă în vârstă de 20 de ani , care se luptă cu o boală extrem de crudă.
În luna februarie 2018 aceasta a fost diagnosticată cu cancer la rinichi, stadiul III. A urmat extirparea rinichiului stâng, apoi o perioadă lungă de recuperare.În aprilie 2019, în urma investigațiilor imagistice s-au descoperit multiple metastaze la plămâni, ficat și oase. Singura speranță de salvare găsită de părinți este la o clinică din Turcia, însă această speranță poate fi spulberată pentru că tratamentul este foarte costisitor. Viața tinerei de numai 20 de ani stă în jurul sumei de 10 000 euro, o sumă mare, pe care părinții nu o pot acoperi fără ajutorul comunității.
Pe scena Casei de Cultură vor urca elevii talentați ai școlii George Enesu și vor performa cu mai mare dăruire mânați de gândul că așa pot mișca suflete și pot ajuta un om tânăr să depășească un moment de cumpănă.
Vineri, patru octombrie, începând cu ora 17, la Casa de Cultură „Pontus Euxinus” Năvodari , avem cu toții ocazia să facem un bine și să ne facem un bine, pentru că numai dăriund putem primi, numai vindecând putem fi vindecați! Iar o altă putere pe care o deținem este aceea că prin iubire putem schimba răul în bine și urâtul în frumos! Important este să fim uniți și astfel nimic nu este de neînvins! În acest sens a fost stabilită o taxă de acces în valoare de 10 lei!
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/uniti-in-fata-incercarilor-grele/
Articolul Spectacol caritabil la Năvodari apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole