Locuri de joacă vandalizate

Imagini revoltătoare au fost surprinse la un loc de joacă aflat în reabilitare din Constanța. Mai mulți tineri au fost filmați în timp ce distrug piesele de mobilier cu pietre.

Imaginile au fost surprinse de un locatar din zonă care a anunțat poliția locală. Până la sosirea echipajelor însă adolescenții disparuseră. Chiar și așa primăria a făcut plângere la poliție iar acum se fac cercetări.
Acest spațiu este în curs de reabilitare. Fuseseră montate piesele de mobilier,  un balansoar și alte două elemente de joacă. Unul dintre ele, un panou pictat însă a fost pus la pământ de tinerii rămași încă neidentificați.
Și nu este singurul spațiu de joacă în care elementele montate pentru divertismentul copiilor au fost vandalizate. În alte zone toboganele au fost sparte, iar amortizoarele balansoarelor rupte.
Polițiștii constănțeni fac și ei cercetări acum și încearcă să dea de urmă micilor vandali.
Din păcate cei care fac astfel de fapte nu pot fi sancționati pentru că în cele mai multe cazuri este vorba de minori. Părinții sunt cei care vor fi amendați în cazul în care vor fi însă identificați.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole