Salonul Auto București & Accesorii 2019 la Romexpo

La Romexpo, caii putere sunt vedete în aceste zile! Și asta pentru că în data de 10 octombrie Salonul Auto București & Accesorii 2019 și-a deschis porțile.

Până în 20 octombrie, iubitorii vitezei pe patru roți pot afla ultimele tehnologii și cea mai diversificată ofertă din domeniul auto. Pe o suprafaţă totală de 25.000 de metri pătraţi, pot fi admirate, în premieră naţională, modele concept şi noutăţi ale sezonului 2019 – 2020.
Mașinile de oraș și de teren, autovehiculele utilitare ușoare și grele sunt atracția iubitorilor fenomenului auto.
Zeci de vehicule electrice și hibride sunt expuse în cadrul ”revoluției verzi” de la Romexpo, unde salonul auto din acest an se desfășoară sub motto-ul ”Mobilitatea la prezent și viitor”. Sloganul pornește tocmai de la ideea că transportul electric evoluează semnificativ la nivel internaţional, odată cu crearea şi producerea de vehicule electrice şi hibride care devin tot mai accesibile.
La cea de-a XVII-a ediție a acestui eveniment, segmentul dedicat specialiştilor din domeniul echipamentelor, pieselor şi accesoriilor are o suprafaţă totală de 8.000 mp. Aici, peste 80 de expozanţi etalează aproximativ 1.500 mărci de echipamente, componente, accesorii şi servicii din domeniul auto aftermarket.
Preţul unui bilet de intrare este de 40 de lei, iar copiii cu vârsta de până la 7 ani şi persoanele cu dizabilităţi, beneficiază de acces gratuit.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole