Năvodari. Târgul ofertelor educaţionale din învăţământul profesional, la Casa de Cultură

La Năvodari va avea loc miercuri, 16 octombrie, Târgul de toamnă al ofertelor educaţionale din învăţământul profesional ”Știu să-mi aleg meseria”.
Evenimentul, ajuns la ediția a V-a, va fi găzduit de Casa de Cultură ”Pontus Euxinus”, între orele 09:00-17:00.
În cadrul târgului, liceele din județul Constanța, împreună cu operatorii economici – parteneri de pregătire practică, își vor expune ofertele de formare pentru învățământul profesional și învățământul profesional dual.
Vizitatorii târgului  – elevi de la școli gimnaziale și părinți – vor beneficia de consiliere pentru carieră și de informații despre calificările profesionale preferate.
Liceul Tehnologic ”Lazăr Edeleanu” din Năvodari prezintă oferta sa de pregătire pentru învățământul profesional și învățământul profesional dual: turism – lucrători hotelieri și mecanică – sudori.
Toate unitățile cu învățământ profesional  vor organiza o serie de activități demonstrative, vor invita foști absolvenți din domeniul pregătirii în cadrul întâlnirilor cu elevii de gimnaziu, vor organiza concursuri la nivel local, vor implica părinții și membrii comunității în activități de informare și promovare, specifice meseriei, vor face cunoscute colaborările cu agenții economici dar și oportunitățile de colaborare cu noi parteneri educaționali.
Târgul de toamnă al meseriilor de la Constanța se organizează din nou sub egida proiectului European Vocational Skills Week ,  primind marca de calitate ”Partener oficial al Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale 2019”.

 

Cele mai Accesate Articole