Tineri în căutarea meseriilor

Elevii claselor a VIII-a, din Năvodari dar și din vecinătate au fost prezenți astăzi în număr mare la Casa de Cultură „Pontus Euxinus” pentru a-și găsi o meserie pe care să o învețe în anii de liceu care bat la ușă.

Întreaga desfășurare de forțe a avut un suflu european prin abordare și circulația pe care o asigură diploma obținută în urma unor astfel de cursuri. Drept dovadă, “Târgul de toamnă al meseriilor” de la Năvodari s-a organizat, pentru a cincea oră, sub egida proiectului European Vocational Skills Week, cu marca de calitate „Partener oficial al Săptămânii Europene a Competențelor Profesionale 2019”.
Și-au prezentat oferta educațională, pe aria profesională liceul din Năvodari, din Cogealac, Mihail Kogălniceanu și Mihai Viteazu.
Treaba serioasă a analizei ofertelor a avut în deschidere și un program artistic variat și savuros organizat de conducerea liceului tehnologic „Lazăr Edeleanu” din Năvodari. Învățătura și deprinderile profesionale merg mână în mână cu talentul și exprimarea artistică.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Adrian Corchie

Cele mai Accesate Articole