Năvodari. 7 milioane euro, pentru realizarea infrastructurii în cartierul Midia Sat

Primăria Năvodari anunță lucrări importante în cartiertul Midia Sat.
Este realizată întreaga infrastructură, astfel încât tinerii care au primit teren în această zonă, pentru a-și construi o locuință, să beneficieze de cele mai bune condiții.
Proiectul prevede realizarea rețelei de canalizare și de alimentare cu apă în tot cartierul, precum și asfaltarea drumurilor.
Investiția, de aproximativ 7 milioane euro, este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.
”Vești bune pentru tinerii din Năvodari care au primit loc de casă în cartierul Midia Sat. Au demarat lucrările în cadrul proiectului „Echipare tehnico-edilitară și asfaltare tramă stradală zona Midia-Sat”.
Investiția, în valoare de aproximativ 7 milioane euro, este asigurată prin fonduri de la Guvern prin PNDL (Programul Național de Dezvoltare Locală).
Proiectul prevede realizarea rețelei de canalizare men ajeră în toată zona, a rețelei de alimentare cu apă pentru tot cartierul, precum și amenajarea și asfaltarea de drumuri în lungime de aproximativ 7 km.
Practic, în paralel cu eforturile tinerilor de a-și ridica o casă, Primăria vine cu toată infrastructura necesită astfel încât noii locatari să găsească aici cele mai bune condiții.

Reamintim faptul că Primăria Năvodari a acordat tinerilor din oraș 222 de loturi de teren prin Legea 15/2003, pentru a-și putea construi o locuință”, precizează Primăria Năvodari.

Cele mai Accesate Articole