Locuitorii din Năvodari primesc ajutor pentru încălzirea locuinței. Unde se depun cererile

Persoanele cu venituri reduse beneficiază și în această iarnă de sprijin pentru încălzirea locuinței.
Ajutoarele se acordă pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, energie electrică şi combustibili solizi sau petrolieri, pe bază de cerere însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia.
Primăria Năvodari  anunță că cererile se depun de astăzi, 21 octombrie. Ele trebuie îmsoție de declarația pe proprie răspundere, precum și celelalte acte doveditoare privind componența familiei și veniturile realizate.
Actele pot fi depuse în următoarele locații:

pentru gaze naturale și Enel, la Compartimentul Fond Locativ, Sprijinire asociații de proprietari (sediul Termica Distribuție Năvodari SRL)
pentru energie termică – la Cantina de Ajutor Social
pentru lemne, cărbuni și combustibili petrolieri, la sediul Direcției Asistență Socială.

Programul de lucru cu publicul este următorul:

Luni-Miercuri, între orele 09:00-15:00
Joi, între orele 09:00-17:00
Vineri, între orele 09:00-12:00.

Ajutorul de încălzire pentru persoanele racordate la sistemul centralizat se acordă în situația în care venitul lunar net pe membru de familie este de până la 786 de lei și de maximum 1082 de lei în cazul persoanelor singure.
Pentru acordarea subvenției persoanelor racordate la energie electrică, gaze naturale, lemne și combustibil solid, veniturile nete nu trebuie să depășească 750 lei pe membru de familie.
Năvodărenii care doresc să beneficieze de ajutorul pentru încălzirea locuinței pe toată durata iernii pot depune actele necesare până pe data de 20 noiembrie. Și persoanele care solicită acordarea subvenției după această dată pot beneficia de ajutorul de încălzire însă doar pentru lunile de iarnă rămase.
Consultați condițiile ce conduc la excluderea ajutorului de încălzire  AICI .
Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/locuitorii-din-navodari-primesc-ajutor-pentru-incalzirea-locuintei-unde-se-depun-cererile/
Articolul Locuitorii din Năvodari primesc ajutor pentru încălzirea locuinței. Unde se depun cererile apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole