TIR carbonizat pe Autostrada A2

Un accident rutier deosebit de grav a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Un TIR care se deplasa pe Autostrada Soarelui pe sensul de mers București – Constanța a fost scăpat de sub control de către șoferul acestuia.

Autotrenul care transporta alimente congelate s-a răsturnat în afara părții carosabile la ieșirea dinspre Autostrada A2 către A4.

„În cursul nopţii, în Nodul rutier A2-A4, breteaua B, Bucureşti-Ovidiu, a avut loc un accident în care a fost implicat un autotren. În condiţiile unui carosabil uscat, autovehiculul a fost scăpat de sub control, s-a răsturnat, a luat foc şi a distrus parapetele pe o distanţă de aproximativ 25 m.”, au transmis reprezentanţii DRDP Constanţa.

Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină pentru lichidarea incendiului. La fața locului, a ajuns și o ambulanță SMURD.
În urma accidentului rutier, șoferul autotrenului a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.
Polițiștii sosiți la locul accidentului au făcut măsurători pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit evenimentul rutier, iar echipajele Secției  Autostrăzi a D.R.D.P. Constanța au intervenit pentru curățarea părții carosabile. În tot acest timp, traficul rutier în zonă s-a desfășurat pe banda 2 de circulație.
În urma incendiului izbucnit, TIR-ul a fost avariat în proporție de 90% iar încărcătura a fost distrusă în totalitate.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole