Troler plin cu cannabis

Doi tineri au fost prinși având asupra lor 6 kg de canabis de către ofițerii antidrog din cadrul B.C.C.O. București și procurorii D.I.I.C.O.T. Marfa era ascunsă într-un troler și a fost transportată cu un autoturism de teren.

La momentul legitimării, bărbatul din autoturism a prezentat o carte de identitate falsă, cu fotografia lui și datele unei persoane decedate din februarie 2018.
În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a rezultat că cei doi concubini se ocupau cu traficul internațional de droguri de risc, pe ruta Spania-România, precum și de distribuția în București.
În vederea continuării cercetărilor, polițiștii au ridicat cantitatea de cannabis,  suma de 800 de lei și un telefon mobil. De asemenea, a fost aplicat sechestrul asigurător asupra autoturismului.
Cercetările sunt continuate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T. – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „trafic internațional de droguri de risc” și „fals privind identitatea”.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole