Poftă de film

Dacă v-ați gândit ca în acest weekend să mergeți la cinema, Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța pune la dispoziție cinefililor un amplu program. 

Sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 12:00, publicul constănțean poate viziona ”Familia Addams”, în regia lui Greg Tiernan și Conrad Vernon. Pelicula este o comedie de acțiune care spune povestea membrilor familiei Addams, ale căror vieți încep să fie serios afectate odată ce sunt puși față în față cu şireata gazdă a unui reality-show.
De la ora 17:30, sunteți invitați la proiecția de gală a filmului „Arest”. Cel de-al doilea lungmetraj semnat de Andrei Cohn îi are în distribuție pe Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu. De la ora 20:00, aveți ocazia să vă întâlniți cu Arnold Schwarzenberger  în ”Terminator: Destin întunecat”.   „Maleficient: Suverana Răului” revine duminică, 03 noiembrie, în sala de cinema a Centrului cu 2 proiecții, de la ora 12:00 și ora 15:00.
Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează. Drama fantastică ”Paradise Hills”  va fi prezentată publicului duminică, de la ora 17:30. Regalul cinematografic continuă cu „Zombieland: Rundă dublă”, în regia lui Ruben Fleischer, care va fi proiectat de la ora 20:00.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole