A fost salvat în ultima clipă de un polițist

A încercat să își pună capăt zilelor dar a fost salvat în ultima clipă de un polițist. Este povestea unui tânăr din localitatea constănțeană Murfatlar care a vrut să se arunce de pe podul peste canalul Dunăre – Marea Neagră dar a fost prins în ultimul moment de un agent de poliție de doar  33 de ani.

Omul legii nu este la prima misiune de salvare încheiată cu succes însă ramâne modest și spune că aceasta este datoria oricărui polițist. Tiberiu Buzea este angajat în Ministerul de Interne de doi ani și provine din sursă externă dar se poate lăuda deja cu misiuni la finalul cărora a reușit să salveze viața a doi oameni. Ultima oară, sâmbătă noapte, când un tânăr de 17 ani a sunat la 112 și și-a anunțat intenția de a se sinucide.
Era pe podul din localitatea Murfatlar și sărise deja peste parapetul de protecție când au ajuns polițiștii la el. Nici unul dintre cei doi agenți nu s-au pierdut cu firea și au încercat mai întâi să discute cu el și să îl facă să renunțe la gest.
A fost momentul în care polițistul și-a luat inima în dinți, s-a aplecat spre el și l-a prins de o mână. Exemplu lui a fost luat și de către celălat coleg.
În cele din urmă tânărul de doar 17 ani a ajuns pe mâna medicilor de la secția de neuropsihiatrie a Spitalului Judetean Constanța.
Din păcate tânărul provine dintr-o familie dezorganizată și locuiește cu tatăl, un bărbat cunoscut drept consumator de băuturi alcoolice.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole