Scandal cu bâte și topoare în Constanța

Scandal în fața sediului Serviciului de Medicină Legală din Constanța! Douăsprezece persoane s-au luat la bătaie fiind necesară intervenția luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cetățenii recalcitranți au fost identificați și conduși la sediul poliţiei pentru audieri. Din primele cercetări a rezultat faptul că în urmă cu câteva zile s-a produs un conflict spontan, iar victima i-a spus agresorului că va solicita eliberarea unui certificat medico-legal organelor competente.
Victima s-a prezentat în data de 5 noiembrie la Serviciul de Medicină Legală din Constanța. În faţa sediului, bărbatul în cauză împreună cu membrii familiei au fost aşteptaţi de alte persoane, iar în momentul în care aceștia s-au întâlnit a început  încăierarea. În altercație, scandalagiii au folosit bâte, topoare și chiar o coasă.
În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere și loviri sau alte violențe. Dintre cei 12 indivizi implicați în conflict, 11  au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole