Hoț ucis de victima jafului

Un incident violent cu final tragic a avut loc la Galaţi. Doi bărbaţi au pătruns în casa  unui pensionar de 64 de ani cu intenţia de a-l jefui.

Bătrânul nu s-a pierdut cu firea şi a pus mâna pe un cuţit, cu care l-a lovit în zona abdomenului pe unul dintre cei doi hoţi, care încerca să îl imobilizeze. Speriat, celălalt hoţ a fugit, iar complicele său, în vârstă de 34 de ani, a mai apucat să facă câţiva paşi şi s-a prăbuşit fără suflare lângă gardul casei.
Vecinii pensionarului i-au luat apărarea acestuia, argumentând că bătrânul nu a făcut altceva decât să se apere cum a ştiut mai bine de atacul celor doi hoţi.
Poliţiştii au demarat imediat o anchetă și împreună cu un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi l-au audiat pe bătrân. Anchetatorii trebuie să stabilească acum dacă bărbatul de 64 de ani s-a aflat în legitimă apărare sau a depăşit limitele acesteia. Poliţia şi Parchetul au refuzat deocamdată să facă declaraţii pe marginea cazului, susţinând că ancheta este în curs de desfăşurare.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole