La plajă, în noiembrie

Vreme de vară pe litoral. Soarele generos i-a făcut pe mulți constănțeni să iasă la o plimbare pe maulul mării. Cei mai curajoși și-au lăsat hainele pe plajă și s-au aventurat în apă.

La orele prânzului, pe litoral era la fel de cald ca la început de iunie. Termometrele au arătat chiar și 24 de grade Celsius. Vremea caldă i-a făcut pe constănțeni să renunțe la hainele groase ori la tradiționalele paltoane de iarnă, și să le înlocuiască cu tricouri și pantaloni scurți.
Cei mai curajoși si-au luat și costumele de baie și au intrat în apă. Unii sau aventurat în larg, alții au rămas la mal.
Și la Eforie Sud s-au înregistrat temperaturi neobișnuite pentru această perioadă. Aici lebedele strânse în golful de la Capul Turcului au atras toate privirile.
Meteorologii spun că ne vom putea bucura de astfel de temperaturi și în zilele următoare. Mai exact, vremea nu se schimbă până la jumătatea lunii noiembrie. Abia după aceea, toamna își va face simțită cu adevărat prezența. Temperaturile vor scădea și vor apărea primele ploi.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole