Video. Pasageri clandestini, pe o navă sosită în Portul Constanța

Şase migranţi clandestini, de naţionalitate algeriană, descoperiți pe o nava aflată în Portul Constanța, au primit îngrijiri din partea unui echipaj SMURD, duminică noaptea.
Ei s-au intoxicat cu fum după au incendiat o saltea în cabina in care se aflau.
” În data de 17.11.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au efectuat controlul de frontieră la intrarea în ţară asupra unei nave sub pavilion Panama, sosită în Portul Constanța din direcţia Turcia, având un echipaj format din 22 marinari de naţionalitate filipineză și rusă. Menționăm că, în momentul intrării navei în portul Constanta, Punctul de Trecere a Frontierei Constanţa a fost informat că la bordul navei, se află șase pasageri clandestini, fără documente de călătorie.
Conform declaraţiilor comandantului navei, cei șase cetăţeni au fost descoperiți ascunși după ce nava a părăsit portul din Turcia.
Din cercetările efectuate la bordul navei, cele șase persoane sunt originare din Algeria.
Comandantul navei a fost sancţionat cu amendă în valoare de 48.000 de lei.
La solicitarea comandantului navei, polițiștii de frontieră din cadrul G.N. Constanta au apelat Serviciul Unic de Urgenta 112 în vederea acordării asistenței de specialitate întrucat la bordul navei a luat foc o saltea și persoanele în cauza au inhalat fum. Focul a fost stins și persoanele sunt în afara oricărui pericol”, anunță Garda de Coastă.
https://www.politiadefrontiera.ro/files/video/sase-pasageri-clandestini--fara-documente-de-calatorie.mp4
Sursa: Garda de Coastă

Cele mai Accesate Articole