Serviciu de plată on-line pentru năvodăreni

Primăria Năvodari pune la dispoziția contribuabililor sistemul electronic de plată ETAX. Prin crearea acestui serviciu s-a dorit eliminarea cozilor de la ghișee iar plata să poată fi realizată online, de acasă sau de la birou.

Dar pentru ca năvodărenii să poată accesa acest sistem trebuie să parcurgă câțiva pași.
Pentru a utiliza sistemul ETAX, un contribuabil are următoarele două opțiuni:

Completează cererea de înregistrare în sistem și o depune la sediul Serviciului de Impozite și Taxe Locale, împreună cu o copie după cartea de identitate. Contribuabilul va primi pe loc elementele de identificare și autentificare în sistem-”utilizator” și ”parolă” SAU
Completează online cererea de înregistrare în sistem și se va deplasa la sediul Serviciului de Impozite și Taxe Locale pentru a depune o copie după cartea de identitate, unde va primi și elementele de identificare și autentificare în sistem (”utilizator” și ”parolă”).

Sistemul electronic de plată ETAX permite contribuabililor, persoane fizice și juridice să consulte lista taxelor și impozitelor locale datorate, lista detaliată a plăților efectuate, evidența clădirilor și a terenurilor, a mijloacelor de transport, a garajelor și a taxei habitat, precum și efectuarea plății debitelor prin mijloace electronice. Toate datele indicate constituie registrul sistemului electronic de plată ETAX, care se actualizează zilnic.
Sursa: https://www.tvlitoral.ro/serviciu-de-plata-on-line-pentru-navodareni/
Articolul Serviciu de plată on-line pentru năvodăreni apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole