Continuă lucrările de reabilitare în Constanța

Atenție, constănțeni și nu numai! Prin acest îndemn municipalitatea atrage atenția asupra zonelor din oraș supuse acțiunilor de reabilitare.

În sitiația în care nu reușiți să le evitați, iată care este graficul de lucru pentru această săptămână! Va continua procesul de reabilitare al trotuarelor pe bulevardul Mamaia, între arterele I.G. Duca și Mihai Viteazul, pe strada Unirii, între arterele Grozești și Zorelelor, dar și în zona Pieței Filipescu. De asemenea, se va interveni asupra carosabilului pe aleea de acces către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța și pe aleea de acces din strada Caraiman. Concomitent, se va acționa pe bulevardul Aurel Vlaicu, la intersecția cu strada Albatrosului și pe artera Petre Dascălu. Pe străzile Cernica și Barbu Delavrancea, continuă programul de investiții în trama stradală.
În ceea ce privește amenajarea de noi locuri de parcare, săptămâna aceasta se vor realiza lucrări de asfaltare pe strada Arcului, în zona blocurilor I, D1 și A4.
În zona trecerilor de pietoni, în stațiile de autobuz și de taxi, în cartierul Coiciu și în zonele recent asfaltate continuă trasarea marcajelor rutiere iar pe strada Soveja, între bulevardul Tomis și artera Ștefăniță Vodă, se dezafectează cablurile neetichetate.
Pentru siguranța participanților la trafic, se vor amenaja treceri de pietoni cu refugiu pe bulevardele Aurel Vlaicu și Alexandru Lăpușneanu, în zona Școlii Gimnaziale „Spectrum”.
Redactor: Mihaela Țânțaru

Cele mai Accesate Articole