Mesaj manifest prin muzică

Un grup de tineri din Constanța au susținut un act artistic manifest din dorința de a se face auziți de către adulți dar și de toți ceilalți adolescenți!

Într-o ordine socială moștenită din vremuri străvechi în care oamenii maturi se îngrijesc ca prin acțiunile lor să creeze un mediu sănătos pentru cei tineri, se pare că în zilele noastre lucrurile au deviat de la acest făgaș. Pentru că interesele par a fi egocentrate iar munca celor tineri de a răzbi către un trai decent din ce în ce mai grea, amară și nedreaptă, un grup de adolescenți a hotărât să-și exprime tot acest tumult interior prin intermediul muzicii.
Șase tineri cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, pasionați de muzică, silitori pe băncile școlii, cu mintea și conștiința deschisă la tot ceea ce se întâmplă în jur, vor să ne arate prin intermediul mesajului lor muzical că deși au vârste încă fragede, au cunoscut întreaga paletă de culori a vieții.
Acest semnal de trezire al umanității vine din partea unor liceeni care muncesc mult ca să își poată îmbina pasiunea cu studiul pentru medicină, economie și alte domenii serioase. Trezirea la umanitate a fost denumită de ei în sens metaforic cu referire la ceea ce resimt din partea mediului înconjurător „Awake the demons”.
Reporter: Sondra Sandu ; Imagine: Adrian Corchie

Cele mai Accesate Articole