Vreme severă în toată țara

După valul tropical și ciclonul mediteranean care au adus temperaturi anormal de ridicate și ploi  în țara noastră, acum un front de aer siberian vine peste România.

Vremea rea începe să-și arate forța, rafalele au rupt copaci și cabluri de electricitate. La Constanța un copil a scăpat ca prin minune seara trecută după ce un copac a strivit mașina în care se afla. La faţa locului au intervenit pompierii Detaşamentului Port, cu o autospecială, pentru înlăturarea copacului de pe şosea şi pentru eliberarea maşinii. Proprietarii autoturismului au spus că în momentul accidentului în maşină se afla un copil de doi ani şi opt luni, care a fost scos imediat de părinţii săi, aflaţi în zonă. Minorul nu a suferit nicio leziune şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.
În această dimineață, vremea severă și vântul care a bătut cu o viteză de până la 40 de km/h în largul mării  a determinat închiderea tuturor porturilor din județul Constanța. La prânz însă, a mai rămas întreruptă activitatea în porturile Mangalia și Tomis.
Toamna își intră în drepturi nu numai în Constanța ci și în alte zone din țară. Potrivit meteorologilor, de vineri ora 11:00 până sâmbătă la ora 10:00, vremea va fi rece în sudul, centrul și estul țării, chiar deosebit de rece în Moldova și estul Transilvaniei, unde în cea mai mare parte a intervalului vor fi temperaturi negative.
Redactor: Cristina Niță

Cele mai Accesate Articole