Peste 40 de cadre medicale la Centrul de Sănătate Năvodari. CJC a aprobat organigrama

Consiliul Județean Constanța a aprobat astăzi organigrama pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Năvodari.
Primarul din Năvodari, Florin Chelaru, anunță că la unitatea din oraș își vor desfășura activitatea 41 de cadre medicale.
Posturile  vor fi repartizate astfel: 12 medici specialiști, 19 asistenți medicali, 2 chimiști, 2 registratori și 6 îngrijitoare.

”Totodată, viitorul Centru Multifuncțional va asigura servicii de medicină internă, cardiologie, neurologie, dermatovenerologie, chirurgie, ORL, pediatrie –  cu spitalizare de zi și va beneficia de laborator de analize medicale și săli de tratament.
Primăria Năvodari a reabilitat și modernizat clădirea Centrului de Sănătate, fiind predată Spitalului Județean Constanța care va asigura funcționarea și exploatarea, inclusiv prin cadre medicale.
De asemenea, Consiliul Județean alocă 20 milioane de lei pentru dotarea cu aparatură și echipamente medicale moderne”, a postat, astăzi, edilul Florin Chelaru pe pagina sa de Facebook.

Sursa: https://www.gazetadenavodari.ro/peste-40-de-cadre-medicale-la-centrul-de-sanatate-navodari-cjc-a-aprobat-organigrama/
Articolul Peste 40 de cadre medicale la Centrul de Sănătate Năvodari. CJC a aprobat organigrama apare prima dată în Navodari Online .

Cele mai Accesate Articole