Festivalul Iernii 2019 din Constanța își deschide porțile!

Mai sunt doar câteva zile până când Festivalul Iernii își va deschide porțile. Vineri, 6 decembrie, de la ora 18:00 Parcul Tăbăcărie din Constanța, va fi gazda festivității de deschidere a tradiționalului Festival al Iernii.

Organizatorii au pregătit pentru cei mici multe surprize pe care aceștia le vor descoperii cu ajutorul celor doi amfitrioni ai evenimentului, Făt-Frumos și Ileana Cosânzeana. Începând cu ora 16:00, personajele de poveste vor străbate bulevardele Constanței la bordul unui autobuz supraetajat pentru a-i invita în pași de dans pe cei mici și cei mari în Ţara Piticilor.
Surpriza absolută a serii magice va fi concertul extraordinar pe care trupa PROCONSUL îl va susține pe scena Palatului Fermecat, moment urmat de un spectaculos foc de artificii. Și asta nu e tot. Publicul va putea vizita Atelierele Moşului până la ora 20:00, pentru a afla la ce cursuri sunt aşteptaţi cei mici dar pentru a se întâlni cu zâne, spiriduși, elfi, magicieni sau eroi fantastici.
Până pe 12 ianuarie 2020, aici vor fi organizate zilnic evenimente culturale, educative și distractive. Moş Crăciun va fi prezent și el la Festivalul Iernii, din 8  până pe 27 decembrie iar primirea lui va fi una de poveste. Patru căsuțe, decorate în spiritul sărbătorilor de iarnă, vor găzdui atelierele lui Moș Crăciun: Căsuța lui Moș Crăciun, Atelierul de Artă, Atelierul de Magie și Căsuța cu Basme Românești.
La Căsuța lui Moş Crăciun, copiii vor avea parte de o mulțime de activități, în funcție de zilele săptămânii: dans, muzică, animație, jocuri, filme, colinde. Turta dulce va fi ingredientul-vedetă al zilelor de miercuri. Hărțile amplasate la intrările din Parcul Piticilor îi vor ghida pe copii și părinți cum să ajungă la fiecare locație de pe acest tărâm de poveste.
Redactor: Sondra Sandu

Cele mai Accesate Articole