Bărbat din Lumina, încarcerat la Poarta Albă. Mandate puse în aplicare de IPJ Constanța

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lumina au depistat, pe 6 decembrie, un bărbat, de 29 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier.
La data de 7 decembrie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Lipniţa au depistat un bărbat, de 24 de ani, pe numele căruia Judecătoria Medgidia a emis un mandat de executare a pedepsei de un 1 şi 78 de zile de închisoare pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier.
Persoanele în cauză au fost escortate şi încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.
Ordine de protecţie provizorii, emise de poliţişti
La data de 8 decembrie, în jurul orei 03.10, poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, de 35 de ani, cu privire la faptul că, la domiciliul său, ar avea loc un conflict.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că femeia ar fi fost agresată de către concubinul său, de 47 de ani. Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, conform prevederilor legale.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.
La data de 8 decembrie, în jurul orei 21.40, poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, de 39 de ani, cu privire la faptul că, la domiciliul său, ar avea loc un conflict.
Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, femeia ar fi fost agresată de către soţul său, de 42 de ani.
Poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, conform prevederilor legale.
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.
Sursa: IPJ Constanța

Cele mai Accesate Articole